Predstavljanje programa finansijske podrške MSP

Imamo zadovoljstvo da vas pozovemo na skup, u organizaciji Fonda za inovacionu delatnost, povodom ponovnog pokretanja Programa ranog razvoja i Programa sufinansiranja inovacija. Skup će se održati 1. juna 2017. godine u prostorijama Naučno-tehnološkog parka Beograd, Veljka Dugoševića 54, od 11 do 13 časova.

Ova dva programa, koje je Fond uspešno sprovodio u periodu 2011-2016. zahvaljujući sredstvima iz IPA fondova Evropske unije, predstavljaju finansijske instrumente za podršku inovativnom domaćem preduzetništvu u malim i srednjim preduzećima. U novom ciklusu koji Fond za inovacionu delatnost sada pokreće Programi će se u iznosu od 2,7 miliona evra finansirati iz Projekta za unapređenje konkurentnosti i zapošnjavanja, koji sprovode Vlada Republike Srbije i Svetska banka.

Svrha Programa je obezbeđivanje direktne finansijske pomoći malim i srednjim preduzetnicima za razvoj inovativnih usluga, procesa i proizvoda sa tržišnim potencijalom.

Prisutnima će se obratiti visoki predstavnici Republike Srbije i Svetske banke, kao partneri Fonda na ovom projektu, dok će tim Fonda detaljno predstaviti sadržaj oba programa.

KONTAKT

NAUČNO TEHNOLOŠKI PARK BEOGRAD

Veljka Dugoševića 54

11060 Beograd

Srbija

Direktna linija GSP-a: Autobus 66

tel: +381 11 3370 951

email: office@ntpark.rs