Otvorene prijave za Takmičenje za najbolju studentsku ideju

Pozivamo sve studente Univerziteta u Beogradu da učestvuju u takmičenju za najbolju studentsku ideju koje se organizuje u okviru Erazmus plus projekta na kome su Poslovno-tehnološki inkubator tehničkih fakulteta Beograd BITF i Univerzitet u Beogradu neki od partnera.

Takmičenje se realizuje kroz sedam lokalnih takmičenja u Kragujevcu, Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Novom Pazaru i Zrenjaninu i kroz organizaciju finalnog takmičenja na nacionalnom nivou. Pravo učešća na lokalnom takmičenju imaju studenti osnovnih, master i doktorskih studija Univerziteta u Beogradu.

Ideje i timovi koji budu prošli prvu fazu selekcije će imati priliku da kroz set preduzetničkih obuka i mentorsku podršku koje realizuje BITF, detaljno razrade svoje ideje, razviju poslovne modele primenom CANVAS metode i pripreme ih za lokalne prezentacije pred žirijem koje će se održati tokom juna meseca ove godine.

Svoje ideje i timove (2 do 4 člana), studenti fakulteta Univerziteta u Beogradu prijavljuju do 25. marta 2018. slanjem popunjenog prijavnog formulara na imejl adresu cis@ekof.bg.ac.rs.

Sve dodatne informacije pročitajte ovde.

KONTAKT

NAUČNO TEHNOLOŠKI PARK BEOGRAD

Veljka Dugoševića 54

11060 Beograd

Srbija

Direktna linija GSP-a: Autobus 66

tel: +381 11 3370 951

email: office@ntpark.rs