NTP na FON-u

Na Fakultetu organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu, održan je događaj ''Business Quality Academy'' u organizaciji medijskog centra za kvalitet ''Quality Media Station'' pod pokroviteljstvom RTS 1 – Emisija ''Moj heroj'' i Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

NTP Beograd je podržao ovaj projekat namenjen studentima svih usmerenja Beogradskog univerziteta i imao je za cilj da pruži neophodne informacije o različitim aspektima studentskog preduzetništva i mogućnostima i trendovima na našem tržištu.

Pored predstavnika ostalih uglednih institucija, u panel diskusiji je učestvovala Gordana Danilović Grković, v.d. direktora Naučno-tehnološkog parka Beograd, stavljajući akcenat na preduzetništvo kod mladih, razvoj inovativnosti i kreativnog stvaralaštva, zapošljavanje mladih visokoobrazovanih kadrova i sprečavanje odliva mozgova, kao i mnogobrojnim mogućnosti koje Srbija kao tržište nudi.

U okviru Business Café-a predstavnici naših startap kompanija, LeanPay, Ant Energy Consulting, Crater, Autoaukcija i Dotas, su podelili sopstveno iskustvo sa studentima, u prvom delu, dok su u drugom delu studenti imali priliku da dobiju odgovore na konkretna pitanja.

KONTAKT

NAUČNO TEHNOLOŠKI PARK BEOGRAD

Veljka Dugoševića 54

11060 Beograd

Srbija

Direktna linija GSP-a: Autobus 66

tel: +381 11 3370 951

email: office@ntpark.rs