Ambasador Francuske u poseti NTP Beograd

NTP Beograd je danas imao priliku da predstavi model poslovanja, usluge i buduće planove pred delegacijom Francuske ambasade na čelu sa njenom ekselencijom, gospođom Christine MORO. Sastanak je otvorila Prof. dr Ivanka Popović, prorektor za međunarodnu i međuuniverzitetsku saradnju naglasivši važnost teme koja se odnosi na intelektualno vlasništvo, podsetivši da je naš zajednički zadatak da iniciramo i motivišemo relevantne institucije da se uključe i podrže proces zaštite i ulaganja u ovu oblast.

Od kompanija članica NTP Beograd, priliku da se predstave su imali Beocraft Software. Njihov proizvod SocialSpacers (https://socialspacers.com) je web platforma koja omogućava da brzo i lako, bez tehničkih veština kreirate brendirana i personalizovana Facebook takmičenja u okviru vaše Facebook strane ili websajta.

InterVenture je druga kompanija članica, koja za razliku od Beocraft na tržištu postoji mnogo duže i trenutno zapošljava više od 40 inženjera.

Sastanku su prisustvovali i predstavnici Francuskog instituta u Srbiji, Univerziteta u Beogradu i Centra za transfer tehnologije.

KONTAKT

NAUČNO TEHNOLOŠKI PARK BEOGRAD

Veljka Dugoševića 54

11060 Beograd

Srbija

Direktna linija GSP-a: Autobus 66

tel: +381 11 3370 951

email: office@ntpark.rs