Research Residency u NTP Beograd

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će u Naučno-tehnološkom parku Beograd, počevši od 3. aprila do 28. aprila biti organizovani mali kreativni istraživački boravka o mašinskom učenju za kreativce.

Kroz učešće u ovom programu, polaznici će imati jedinstvenu priliku da istražuje teme vezane za kreativnu veštačke inteligencije i mašinsko učenje za umetnike sa grupom istomišljenika i iskusnim mentorima tokom aprila.

Škola Machines, Making & Make Believe je jedinstvena škola osnovana u Berlinu, Nemačka 2014. godine, nastala u želji da se kreira jedinstvena pomoć u procesu učenja u oblasti umetnosti, tehnologije, dizajna i veze sa ljudima u cilju da se pristupi umetnosti, kreativnosti i istraživanju najnovijih tehnologija i sebi na nov, otvoren i radoznao načini.

Od 2014. godine, održano je nekoliko programa sa različitim temama: fizičko programiranje, vizuelizacija podataka, povezivanje uređaja i dizajna, povezivanje ljudske emocije i svemira, kompjuterska vizija, mašinsko učenje za umetnike, virtuelna stvarnost i 360 pravljenje filma.

KONTAKT

NAUČNO TEHNOLOŠKI PARK BEOGRAD

Veljka Dugoševića 54

11060 Beograd

Srbija

Direktna linija GSP-a: Autobus 66

tel: +381 11 3370 951

email: office@ntpark.rs